enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Recep Tayyip Erdoğan Teşkilatları Neden Uyarıyor?

12.04.2021
195
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN toplu açılışlarda ve AK Parti’nin Genel Merkez, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Kong-relerinde yaptığı konuşmalarda sürekli partilileri ve yöneticileri neden uyarma gereği hissediyor.
Halk tarafından veya seçmenlerimiz tarafından daima AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllardaki gibi fabrika ayarlarına dönmesi için teşkilatlardan sürekli tepkiler alıyor ki, her fırsatta mütevazi olun, ulaşılabilir olun diye açıklamalarda bulunuyor.
Bizlerin de bizzat şahit olduğu bazı idareciler ve teşkilatta ki görevlilere ulaşmakta zorluk çektiğimiz zamanlarda oluyor. Bazen kendi içimizde de eğer biz ulaşamıyorsak bu yetkililere normal vatandaşımız nasıl ulaşsın diye düşünmüyor değiliz.

Normal şartlarda baktığımızda siyasetçi denildiği zaman, telefonunun 24 saat açık olması gerekir.
Gecenin bir saatinde illaki bir yönetici aranıyorsa Allah kimseyi düşürmesin, ya darda kalmıştır ya zorda kalmıştır.
Seçmenler sadece seçim zamanlarda hatırlanmaması gerekir. Seçim zamanı kapımız 24 saat açık, istediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz, istek ve taleplerinizi dile getirebilirsiniz söylemleri artık kabul görmemekte.
Siyasetçilerin halka hizmetkar olması gerekir. Çünkü o makamlar hizmet etme yeridir.
Hiçbir siyasetçi gökden zembille inmemiştir.
Oralara gelirken halkın desteğini alarak o makamları işgal edenler, elbet bir gün halka tepeden bakma neti-cesinde makamlar gidiverecektir.
Özellikle AK Partide ilçe, kadın kolları, gençlik kolları, il kongreleri yapıldıktan sonra genel merkezde de seçim heyecanı başlayacak.
Bu heyecan ile birlikte halkımızın temennisi AK Partinin tekrardan fabrika ayarlarına dönmesi ve halka tepeden bakan yöneticilerinin yerlerinin değişmesi konusunda hemen hemen herkes hemfikir.
Yazının başında da belirttiğim gibi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN da tüm bu sebeplerden dolayı teşkilatları sürekli ikaz etme gereği duyuyor.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.