enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

ANKARA’NIN YÜZ AKI MURAT ERCAN

12.04.2021
319
A+
A-

Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN’ın namı sadece Ankara ile sınırlı kalmıyor, Türkiye’nin dört bir yanında tanınan ve sevilen Murat ERCAN yaptığı başarılı çalışmalar ve projeleri ile ön plana çıkıyor. Göreve geldiği günden bu yana kadrosu ile beraber gece gündüz demeden hiç durmadan ve yorulmak bilmeden çalışmalarına devam eden Sincan’ın sevilen ve genç Belediye Başkanı Murat ERCAN koro-navirüs döneminde de Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından birisi olmayı başardı.

Türkiye’nin ve dünyanın başına gelmiş en büyük felaketlerden birisi olan pandemi dönemini en iyi yöneten yerel yönetimlerin başında gelen Sincan Belediyesi yaptığı çalışmalar, dezenfekte işlemleri, hijyenle ilgili park, bahçe ve sokaklarda yaptığı çalışmalar çok başarılı ve bir o kadar da takdire şayan şekilde gerçekleştirildi. Salgın hastalığa rağmen çalışmalarına ve projelerine hız kesmeden devam eden Başkan Murat ERCAN en son Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eşi Emine ERDOĞAN’dan “Yılın Atık Ödülü”nü kazanarak bir büyük başarıya daha imza attı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni”nde “Evsel Atıklardan Akıllı Çiftliğe” Projesi ile ödüle layık görüldü. Bunun aslında çok büyük bir anlamı var. Yani bizlerin “çöp” dediği atık maddeleri geri dönüştürülebilir hale getirerek tekrar insanlığın kullanımına sunmak çok önemli bir çalışma. Onları toplamak, ayrıştırmak, işletmek ve yeniden kullanılabilir hale getirmek gerçekten takdir edilecek bir düşünce. Bu Başkan Ercan’ın gün yüzüne çıkıp basına yansıyan en önemli projelerinden birisi. Sizlerin daha duymadığı ancak bizlerin birebir takip ettiğimiz o kadar çok proje ve çalışma var ki Başkan’ın hızına yetişmek mümkün değil.

Bu kadar yoğun çalışma temposu ancak ve ancak inançlı insanlarda olur. Ailesinden fedakarlık yaparak, vatanı ve milleti için gece gündüz demeden çalışmak, insan üstü çalışarak uykunuzdan fedakarlık yapmak, beyninizin her daim Sincan ve Sincanlı için daha ne yapabilirim diye düşünmek gerçekten büyük bir iş. Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN çok başarılı bir insan ancak bu başarısı kişisel olmakla beraber ekibinin de kalitesinden ileri geliyor. Tıpkı kendisi gibi çalışkan ve vatan millet sevgisi ile dolu olan Belediye Yönetici ve memurları da bu başarının en büyük mimarlarından. Sincan’da çalışmaktan ve görev yapmaktan keyif alan her bir personel işini aşk ve şevk ile yapınca doğal olarak başarı da kaçınılmaz oluyor. Bu yönden Başkan Murat ERCAN çok da şanslı birisi. Çünkü üst yönetici düşünüp, planlayıp, koordine etmekle beraber bunun uygulanması ve denetlenmesi de bir o kadar önem arz ediyor. Bir dişlinin çarklıları gibi çalışan Başkan ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Herşey Sincan için…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.