enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Hizmet aşığı ENVER DEMİREL

12.04.2021
372
A+
A-

Sevgili okurlarım, yerel ve genel siyasetin iyice hızlandığı şu günlerde partilerle beraber siyasetçilerin kimlikleri de iyice konuşulur oldu. Özellikle yerel siyasette partiden daha çok siyasi adayın kim olduğunu yıllardır söylerim ve hep bu tezi savunurum. Sincan ve Etimesgut başta olmak üzere yerel siyasetçilerin partilerin başarı oranlarında çok büyük bir pay sahibi olduklarını herkes bilir.

Etimesgut’ta yıllardır görev yapan ve hiçbir görüş ayrımı gözetmeksizin vatandaşlara eşit mesafede yer alan Enver DEMİREL yaptığı hizmetlerle göz doldurmaya devam ediyor. DEMİREL Etimesgut’ta yaşayan birisi olarak Etimesgut’un sorunlarını en iyi bilen ve bunlara çözüm yolları bulmaya çalışan bir siyasi olarak karşımıza çıkıyor. DEMİREL Etimesgut’u sade bir ilçe olmaktan çıkarıp bir dünya kenti haline getirerek vatandaşlarına da modern bir yaşam sunuyor.
Etimesgut genelinde yapılan tesisler ve yeşil alanlar başta olmak üzere modern, çağdaş ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesinde Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL’in payı çok büyük. Az önce de ifade ettiğim gibi Eimesgut’ta yaşayan ve sorunlarını bilen, vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm önerileri bulan DEMİREL Etimesgut’luların da büyük takdirini topluyor. İlçeye yapılan kütüphaneler, yüzme havuzları, sosyal tesisler, yeşil alanlar, milli ve tarihi yapılar ile Ankara’nın ilçeleri arasında farkını ortaya koyuyor. Gece gündüz demeden halk için çalışan DEMİREL geçtiğimiz haftalarda yaptığı uluslar arası sempozyum ile adını ülke genelinde de duyurdu. Alanında uzman birçok profesör tarafından takdir toplayan Enver DEMİREL’e Uluslar arası Türk Kültür ve Sanatı Sempozyumu Onur Kurulu tarafından YÜKSEK HİZMET BERATI verildi.

Yazımın başında da ifade ettiğim gibi Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL Etimesgut’ta yaşadığı için sorunlarını çok iyi biliyor ve çözümlerini ona göre üretiyor. Bu da bizlere yerel siyasette siyasetçilerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
Dışarıdan devşirme yöntemlerle, genel merkeze yakın olup, gelip koltuğa kurulan ve sonra yerel halk için bir şeyler yapmayan (yapamayan) kişileri de çok gördük ve görmeye de devam ediyoruz.
Onun için halk nezdinde kabul gören ve yaşadığı bölgenin sorunlarını iyi bilen siyasetçilerin yerel siyasette ön plana çıkmasını istiyoruz. Bu sadece benim görüşüm değil, tüm vatandaşların görüşüdür.
Nitekim yapılan seçimlerde adayların ne kadar önemli olduğunu bizlere alınan sonuçlar gösteriyor…

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.