enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
CumartesiHafif Yağmurlu
16°C
PazarAz Bulutlu
18°C
PazartesiAz Bulutlu
18°C
SalıAz Bulutlu
18°C

ALİ GÖVEN’Lİ İYİ PARTİ SİNCAN’DA HIZ KAZANDI

26.12.2020
7.254
A+
A-
ALİ GÖVEN’Lİ İYİ PARTİ SİNCAN’DA HIZ KAZANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER Başkanlığında ülke genelinde büyük bir yükseliş içerisinde olan İYİ Parti Sincan’da da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İYİ Parti Sincan İlçe Başkanı Ali GÖVEN’in yapmış olduğu ESNAFINA SAHİP ÇIK kampanyası ile Ankara’da adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

GÖVEN yaptıkları kampanya hakkında şunları söyledi: “İYİ Parti ailesi olarak evimizde olmaktan son derece mutluyuz. Partimizin şu anki pozisyonu da gayet iyidir. Sincan’da İYİ Parti çok ciddi bir yükseliş içerisindedir. Üye kayıt sayılarımız hızla artmaktadır. Koronavirüs sürecinde tüm dünyanın yaşamış olduğu sıkıntılar malumdur. Bizler bu süreçte ne yapabiliriz diye arkadaşlarımızla istişare ederken, yerel esnafımıza sahip çıkmanın ve onların derdine derman olmanın gerekli olduğunu düşündük ve ESNAFINA SAHİP ÇIK kampanyası başlattık. Bu kampanya toplumda çok ciddi bir karşılık buldu. Aslında genel sorunların temeli yerelde çözülür. Bizim bu yaptığımız da küçük esnafa can suyu olmaktı. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. ..” dedi.

İlçe Teşkilatının faaliyetlerinde de bahseden GÖVEN; “Bizler İYİ Parti Sincan ailesi olarak gece gündüz demeden arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sincan’da çok iyi bir noktadayız. Özellikle yaptığımız pankart çalışmaları ile çok ciddi olumlu tepkiler alıyoruz. Sincan’da bulunan alt-üst geçit ve köprüler ile önemli kavşaklara pankart çalışmalarımızı yaparak partimizin görünürlük seviyesini en üst seviyeye çıkardık. Bizler teşkilatımıza güveniyor, büyük Türk Milletine güveniyoruz. Yaptığımız işin ne kadar doğru ve hayırlı olduğunu biliyor, Cenab-ı Allah’ın da bizleri mahçup etmeyeceğine inanıyoruz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.